Переклади зарубіжної поезії. Переклад українською поезії Федеріко Гарсії Лорки (ПРОБЛЕМИ СЕМАНТИКИ, ПРАГМАТИКИ ТА КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ, 2024)
Тисевич Анастасія. Переклад українською поезії Федеріко Гарсії Лорки