Переклади української поезії. Переклад іспанською поезії Миколи Вінграновськогоanovskyi’s Poetry into Spanish (ПРОБЛЕМИ СЕМАНТИКИ, ПРАГМАТИКИ ТА КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ, 2024)
Асаєвич Ірина. Переклад іспанською поезії Миколи Вінграновського