ГОЛОВНІ ОСОБЛИВОСТІ ПОБУДОВИ ЮРИДИЧНИХ ТА АДМІНІСТРАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ - Власенко, Марія (ПРОБЛЕМИ СЕМАНТИКИ, ПРАГМАТИКИ ТА КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ, 2023)
Статтю присвячено дослідженню особливостей побудови юридичних та адміністративних документів на композиційному, лексичному та морфолого-синтаксичному рівнях.___________ЛітератураУшаков А.А. Очерки советской законодательной стилистики. – Пермь, 1967. 2. Calvo Ramos L. Introducción al estudio del lenguaje administrativo. Gramática y textos. – Madrid : Gredos, 1980.