МАЙСТЕРНЯ МОЛОДОГО ПЕРЕКЛАДАЧА: переклади іспанською філософської лірики Сергія Савощенка - Іванова , Ivanova (ПРОБЛЕМИ СЕМАНТИКИ, ПРАГМАТИКИ ТА КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ, 2022)
МАЙСТЕРНЯ МОЛОДОГО ПЕРЕКЛАДАЧА: переклади іспанською філософської лірики Сергія Савощенка