(untitled) (ПРОБЛЕМИ СЕМАНТИКИ, ПРАГМАТИКИ ТА КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ, 2024)
Кандидат філологічних наук, доцент Ірина Ломакіна. Переспіви аргентинського фольклору українською мовою. Гато, самба і чакарера