(untitled) (ПРОБЛЕМИ СЕМАНТИКИ, ПРАГМАТИКИ ТА КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ, 2022)
У статті розглянуто атрибутивні словосполучення в іспанській мові у порівнянні з українською мовою. Застосовано типологічний та контрастивний методи дослідження. __________ Література: • http://yazykoznanie.ru>content>view • https://p-tashka.livejournal.com> • Korunets, Ilko Contrastive Typology of the English and Ukrainian Languages (Vinnitsya, 2004). • Кочерган, М. П. Загальне мовознавство (2006), https://irbis-nbuv.gov.ua • Antonio, Blázquez Ortigosa. La lingüística contrastiva como método de enseñanza en el aula de inglés (2010). • Mercé, Tricás Preckler. «Lingüística Contrastiva y Traducción. Aproximaciones interculturales.» Synergies Espagne3 (2010):13-22.